20. července 2013

Elf minerální sypké stíny - Dreamy & Beachy

Toto duo očních stínů jsem pořídila na vánoce, v sadě spolu se štětcem na oční stíny. Jedná se o nejdražší řadu Elfu, Minerals, která hlásá přírodní složení. To jsem podrobně nezkoumala, tak těžko říct.

Kalíšky jsou to mrňavé a obsah jednoho stínu je 0,85 gramu, což je opravdu miminum na to, že za jeden dáte 97 Kč. V sadě se štětcem byly ale výhodnější.

Sám kelímek je tedy lehoučký a musíte je skladovat opatrně a vzhledem k velkým dírkám nedoporučuji skladování dnem vzhůru. Mohly by se vám po otevření vysypat.

Stíny jsou bohatě pigmentované a jemně namleté. Žádné hrudky. Prášek je jemňounký a sametový. Stačí nabrat malinko a máte na celé víčko, takže se jim dá odpustit malý obsah v kalíšku. Velmi dobře se roztírají a blendí. Výdrž mají taky velice obstojnou, v průběhu dne neblednou a i s tou nejobyčejnější bází vydrží celý den.

Ačkoliv jsem s nimi spokojená a žádnou stěžejní vadu na kráse jsem u nich nenašla, nejsem moc velkou fanynkou tohoto typu stínů, protože se s nimi hůř manipujule a při nešikovném zacházení můžete v mžiku celý obsah vyklopit na zem, nebo v horším případě rovnou na sebe. (Ano hlavně když se vám chce kýchnout zrovna, když máte kalíšek v ruce a nebo v případě těch prťavých NYX pigmentů odsypané před sebou.)





Na sluníčku se krásně třpytí


A ve stínu

2 komentáře:

  1. Thank you so much for the follow,dear.^^
    Follow you back on bloglovin and gfc,too.
    Do you also follow me on gfc?
    Lovely greets

    OdpovědětVymazat