5. března 2013

Oční stíny Super Shock Vivid

Dneska bych vám ráda ukázala tekuté oční stíny od Avonu Super shock vivid. A můžu říct, že v tomto případě opravdu tekuté s velkým T.
Bývaly doby, kdy jsem se stínům takovéto konzistence vyhýbala, protože se téměř okamžitě slévaly do těch nevzhledných čárek. Pak jsem ale narazila v katalogu Avon na akci, kdy právě tyto stíny nabízeli za nějakou extra výhodnou cenu k nákupu, tak jsem si je ze zvědavosti objednala a musím říct, že mě ve výsledku velmi mile překvapily.




Balení vypadá spíš jako lesk na rty a má dokonce i stejný aplikátor (který, jsem zapomněla vyfotit, ale snad si každý umí představit, jak vypadá klasický aplikátor na lesk). Na tubičce je hodně lesklý stříbrný nápis a tak stíny nejsou zrovna moc fotogenické, poněvadž se to leskne jak ... 
Před použitím je stíny potřeba protřepat. Složky se od sebe po čase částečně oddělují, ale není to jako u dvoufázových odličovačů. Je to práškový stín v nějaké tekutině na bázi vody, nebo nějak tak. Tím pádem stíny po nanesení zasychají docela rychle, ale ne zas tak rychle abyste je nestihly nanést a kraje rozetřít do ztracena a vypadají na oku krásně jen tak samostatně, nemusíte kombinovat s jinou barvou. Bez problémů vydrží bez báze na oku celý den. Tak jak je ráno nanesu, tak je ve stejném stavu večer odlíčím. 



Odstín Antique Bronze je krásná teplá bronzová barva se zlatavým odleskem, Pink reflects je studená růžová, která se díky miniaturním stříbrným třpytkám tváří na fotkách spíše víc jako stříbrná. Je hodně lesklá, dala by se v malém množství použít i jako rozjasňovač.





S klidným svědomím tedy můžu tyto stíny doporučit. V aktuálním katalogu je sežene za 99 Kč ale občas bývají i levnější v akci právě při koupení jakéhokoliv výrobku z katalogu. 

Dávám tedy plné hodnocení



3 komentáře:

  1. Both look really pigmented and nice shades, xoxo.

    OdpovědětVymazat
  2. you have a lovely blog:)

    i have a new post on how to clean your makeup brushes
    what do you think?

    i would also appreciate it if you follow my blog too!
    christie-mariee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat