17. října 2013

Sleek I-Divine Vintage Romance & Lagoon

V poslední době jsem si hodně oblíbila paletky Sleek I-Divine. A to převážně jejich limitky, které bývají barevnější, než paletky ze stálé nabídky. Nudí mě odstíny hnědé padesátkrát jinak. Já raději sahám po veselejších barvách.

Nejnovějšími kousky do mé sbírky jsou tedy aktuální podzimní paletka Vintage Romance, která obsahuje nějaké ty hnědé odstíny, ale převážně do vínové a burgundy, které se mi na podzim líbí nejvíc. Balení palety asi mnozí z vás znají, ale přesto pokud by se našel, někdo, kdo ještě žádnou I-Divine nevlastní, paleta je v elegantním a pevném a bytelném matně černém obalu s lesklým logem Sleek. Vevnitř je velké zrcátko, což je velmi praktické. To se ale nedá říct o přiloženém aplikátoru, samozřejmě klasické pěnové kopýtko se kterým se nemáte šanci nalíčit hezky.

A samozřejmě na vás po otevření vykoukne krásných 12 očních stínů - 8 metalických (Paris, Madrid, Cannes, LA, Rome, Venice, Monte Carlo, Barcelona), 3 třpytivé (Hollywood, Florence, London) a jeden matný (Prague). Všechny kromě toho nešťastného matného jsou skvěle pigmentované a metalické dokonce máslové. Drží s bází celý den, nikam se nerozpíjí ani nevyblednou a večer je odličuju ve stejném stavu, jak vypadaly ráno bezprostředně po nalíčení. Jen na bázi Nyx (ta v malém kelímku) jsem si všimla, že s ní se zpíjí do záhybu očního víčka. 

Líbí se mi názvy jednotlivých odstínů inspirované Evropskými metropolemi a mám pocit, skoro jakoby vyprávěly příběh, když si je čtete zleva od Pretty in Paris. Paletky kupuju na e-shopu bestmakeup.cz. Paní, která jej vlastní je velmi milá a vždycky objednává aktuální limitky, tak se nemusíte bát, že se k nám nedostanou. Za 290 Kč je to vynikající nákup. Kvalitou za výhodnou cenu jsou paletky Sleek už proslulé. Pokud Vás zaujala podzimní Vintage, tak neotálejte dlouho, mizí vážně rychle. A jednu věc nechápu, proč je někde na fotkách v té krásné podzimní krabičce a někde v klasické nezajímavé, kterou mají palety ze stálé nabídky?!




Pretty in Paris - studená kovová bílá, Meet in Madrid - světle zlatá skoro šampaňská, Court in Cannes - bronzově hnědá, Lust in LA - jakoby zašlé zlato, Romance in Rome - temná námořnická modrá, Propose in Prague - cihlová, A Vow in Venice - barva granátového jablka, Marry in Monte Carlo - těžko popsatelný odstín, ale zavání trochu malinovými tóny, Honeymoon in Hollywood - úžasná vínová na matnou se třpytkami skvěle pigmentovaná, Bliss in Barcelona - temná indigová modř s nafialovělými odlesky, Forever in Florence - tmavá burgundy, Love in London - černá se stříbrnými třpytkami


Pak tu mám ještě limitovanou paletku Lagoon. z letošní jarní kolekce Aqua. Zmiňuji se o ní také i když už není aktuální, ale stále je k dostání na bestmakeup.cz. Názvy odstínů jsou inspirované jak už vyplývá z názvu mořem. Paletka sestává z devítí lesklých (Sassea, Reflection, Emerald, Oyster, Black Pearl, Pink jewel, Sand dollar, Underworld a Sea shell), dvou matných (Night sky, Ariel) a jednoho polo matného (Deep water) odstínu.



Sassea - tyrkysová s jemným zlatým shimmerem, Deep water - tmavě fialová, Reflection - jemná růžovo šeříková, Emerald - zelená/smaragdová, víc zelených tónů jak Sassea, Oyster - hodně výrazná perleťová bílá, perfektní highlight, Black Pearl - slušně pigmentovaná malinko matnější černá, Pink jewel - fuchsiová ze zlatým shimmerem, Sand dollar - žlutá šmrcnutá béžovými tóny, Underworld - světlá modrá, až evokující 80's, Sea shell - zlato-bronzová barva mušlí, Night sky - matná fialová, Ariel  - matná korálová neonka





A na závěr bych vás chtěla informovat o další nadcházející, tentokrát vánoční limitce. Po dvou paletkách, které nesly název Sparkle 1 a 2 se letos můžeme těšit na úplně novou "nebeskou" Celestial, která bude obsahovat spíš studené odstíny. K dostání by měla být koncem listopadu.





7 komentářů:

  1. Krásné paletky. Bohužel na ty barevné stíny vůbec nejsem a připadám si v nich blbě. I když obecně moc stíny nenosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase stíny miluju a nikdy se nemůžu rozhodnout, které si dám, nejradši bych je nosila všechny :D

      Vymazat
    2. To se nedivím, když máš takové krásné paletky... =)

      Vymazat
  2. Vintage Romance je na cestě ke mně, strašně se na ni těším. :-) Parádní článek a fotky, jako regulérní Sleekofilka přesně takovéhle zbožňuju! :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Oh wow how beautiful is the Vintage Romance palette? Those colours are so beautiful xx

    Gemma ♥ | Miss Makeup Magpie

    OdpovědětVymazat