16. března 2013

Too Faced Glamour Gloss

Hezké sobotní odpoledne přeju. Dnes si ukážeme lesk na rty Glamour gloss od Too faced. Začneme prvními dojmy. Balení je víceméně klasická šroubovací tubička a klasickým pěnovým aplikátorem, který se nesnaží být super moderně tvarovaný aby vypadal zajímavě. Líbí se mi zdobení tuby v místě, kde se setkává s uzávěrem a zdobení na něj navazuje. Celé to vypadá velmi hezky a lahodí to mému očičku. A navíc navrchu na víčku má krásný lesklý kamínek připomínající diamant.



Obsah tuby ačkoliv na první pohled vypadá mohutně je pouhé 3,6 ml. V nabídce je celkem 12 odstínů z nichž většina názvů je lehce provokativní. Lesk obsahuje přírodní "zvětšovací" systém na bázi rýžových extraktů a  mořského kolagenu. Obsahuje také vitamín E, jojobu a avokádový olej. Kompletní složení pro ty, které to zajímá je pak: (pro některé odstíny se složení liší)
Barely Legal: Polyisobutene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Octyldodecanol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cera Carnauba/Cire de carnauba, Polyethylene, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Aroma/Flavor, Alaria Esculenta Extract, Faex/Yeast Extract/ Extrait de levure, Oryza Sativa (Rice) Lipids, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Menthoxypropanediol, Menthol, Silica, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Red 6 (CI 15850), Red 30 Lake (CI 73360).



Odstín Barely Legal, který je na oficiálních stránkách popsán jako marshmallow pink je ve skutečnosti spíš víc tělová barva s jemným nádechem do růžova a nemá žádné třpytky. Rtům dodá lehký barevný nádech a lesk je spíš decentní. Je malinko lepkavý a hutnější konzistence. Voní příjemně po mandlích s mentolem v pozadí. Okamžitě po nanesení se dostaví chladící efekt, který je hodně výrazný až hodinu. Citlivější rty můžou cítit až nepříjemné pálení. Tento efekt postupně ztrácí na intenzitě. Výdrž barvy a lesku je kolem 2,5 hodin. Přežije menší svačinu bez újmy. Když se téměř vytratí lesk i barva, máte pocit jako byste si nanesly balzám na rty. Takže celková výdrž je až 5 hodin.

Lesk samotný stojí v Sephorách cca 500 Kč, ale jelikož mají často akce 20% slevy, tak cena je akorát příznivá a myslím, že zrovna tahle značka stojí za povšimnutí. 

Shrnuto podtrženo, určitě bych tento lesk doporučila s klidným svědomím. 




Hodnocení:

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3656203/?claim=r34fvu368k9">Follow my blog with Bloglovin</a>


Žádné komentáře:

Okomentovat