2. května 2013

E.l.f. Essentials rtěnka Nostalgic

Jedna z nejlevnějších rtěnek, kterou lze u nás koupit a není snad nikdo, kdo by neznal kosmetiku e.l.f., která udělala nedávno velký boom v kosmetice za lidové ceny. Názory na ni jsou ale vesměs sporné, jedni ji milují, druzí nenávidí, ale tak je to dnes asi se vším. Dnes je řeč o rtěnce ze základní nejlevnější řady Essentials v odstínu Nostalgic.


Balení je klasická ne příliš zajímavá stříbrná umělohmotná tuba. Nápis E.l.f. se ošoupá téměř okamžitě, ale to mě nějak netíží. Při vysunování rtěnky je trochu problém - trochu to drhne a tak máte pokaždé strach, že vám rtěnka ulomí a ona se vlastně někomu opravdu ulomí a to bezprostředně po prvním použití. Mě se to naštěstí nestalo a rtěnka (možná i silou vůle) stále drží pohromadě. A co mi taky vadí, tak rtěnka moc vábně nevoní, čili spíš lehce smrdí.


Nesmím ale ovšem zapomenout vyzvednout i její světlejší stránky. Rtěnka se velmi lehce a dobře nanáší, je dobře pigmentovaná, měkká a krémová a po rtech krásně klouže. Malinko zalézá do vrásek, ale vidět je to jen po důkladném zkoumání. A překvapivě má docela výdrž, 3-4 hodiny. A to je na rtěnku za 39 korun slušné. Nakonec bych ještě dodala, že Nostalgic je decentní a přirozená barva vhodná kamkoliv a kdykoliv.



Já tedy ubírám půl měsíce za drhnoucí otevírání a nevábnou "parfemaci"


Žádné komentáře:

Okomentovat